Destruktiv svartsjuka: 5 åtgärder som kommer att förstöra kärleken

Förmodligen gjorde varje kvinna minst en gång i sitt liv, medvetet eller omedvetet, hennes man svartsjuk.

Denna destruktiva känsla kan ackumuleras i en man i flera år, äta från insidan och förvandla ett harmoniskt och holistiskt förhållande till ett slagfält. Det finns andra situationer när bara ett ”nitiskt samtal” kan bränna en framgångsrik union till marken på några minuter. Oavsett vilken natur manlig svartsjuka har, kan du inte tillgripa den. Naturligtvis, om du inte vill förlora en man – slutligen och oåterkalleligt.

Vår permanenta expert kommer att berätta om vilka situationer som bör undvikas för att inte låta din ”kärleksbåt” krascha på avundsjuka..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Jag är författare till 25 utbildningar och kurser för kvinnor, som skapades på grundval av min många års erfarenhet av att kommunicera med män med hög status. Genom att studera och analysera kvinnors misstag i individuellt psykologiskt arbete och tillämpa kunskapen om manlig psykologi har jag lärt mig att hitta en väg ut ur de svåraste situationerna. Idag delar jag gärna min ovärderliga upplevelse med dig – luta dig tillbaka och börja gräva i. Tillsammans kan vi göra ditt förhållande så harmoniskt och lyckligt som möjligt. Så, låt oss prata om de ”giftiga” källorna till manlig svartsjuka, som 99% sannolikt kommer att påverka din fackförening negativt..

”Sexbom på vägen”

Av naturen är män ägare, så även de lugnaste av dem kommer inte att tolerera de alltför trotsiga kläderna för den utvalda. Speciellt om hon publiceras i denna form utan honom. Djupa urringningar och korta kjolar är en typ av signal för en man som knackar i huvudet i Morse-kod: ”Hon är inte bara min.”.

Om du inte vill få din älskade att tvivla på dig, är det värt att se över din garderob och föra den närmare garderoben för ”kvinnofruen”. Lugnare toner, ”flygande” tyger, feminina silhuetter … Lyckligtvis återvände allt detta till 2019, efter att ha flyttat ”lady sex bomb” från piedestalen. Tro mig, frodiga bröst ser mycket mer attraktiva ut i en sidenblus, inte en topp. Lätt understatement gör att du kan vara oemotståndlig, medan du inte vaknar i den utvalda Shakespeares Othello.

”Tvådelad Janus”

Att bo med en man under samma tak gör många kvinnor ett stort misstag och uppfattar honom som en förlängning av sig själva. I själva verket, ensam med vår älskade, kan vi tillåta sträckta träningsbyxor, en bulle på huvudet och flytande smink. Men en man, även den mest älskade och förstående, borde inte se dig så här! Speciellt om du plötsligt blir redo för jobbet eller besöker en vän till en ideal skönhet från omslaget till en tidning.

Detta beteende kan främja din valda. Det verkar för honom som om du bara förbereder dig för andra och försummar ditt förhållande. Det värsta fallet är att han tror att du har en affär. En känslig situation kommer inte att sluta med något bra – han kommer att sätta press på dig, eller kanske går han en promenad. För att undvika detta, försök att se bra ut även på söndagskvällar framför TV: n. Byt din baggy mantel till en elegant kostym, sätt på din smink, låt håret gå ner … Du kommer att se, din man kommer att uppskatta sådana förändringar och bli kär i dig med förnyad kraft.

”Mörk häst”

En liten insinuation och meningsfull tystnad är knep som fungerar bra i ett tidigt skede av ett förhållande. Då uppfattas de som okontrollabel och mystisk, kapabel att fängsla. När en relation går in i ett nytt utvecklingsstadium börjar utelämnanden uppfattas som något slags tabu som du inte vill prata om. Som ett resultat kan han börja misstänka förräderi eller någon hemsk hemlighet (som faktiskt inte finns) och lämna dig utan att förklara orsakerna.

Hemligheter gör män tillbakadragna och avskilda. Speglar ditt beteende börjar de dröja kvar på jobbet, och i stället för att prata vid middagen föredrar de sällskap med en TV eller en smartphone. Ett av de största misstagen i relationer är att medvetet spela rollen som en mörk häst och orsaka svartsjuka. Detta beteende kan främja en man i alla skeden av förhållandet. Naturligtvis bör du inte sprida alla dina tankar, ambitioner till din älskade och prata om varje steg. Ändå borde en man veta vad som händer i ditt liv. Detta tillvägagångssätt gör det tydligt att han är kär för dig, att ni är tillsammans..

”Kvinna-väderblad”

För män är kvinnor monogama varelser som har starka relationer. Ja, det borde vara så idealiskt. Men om HANS kvinna utan någon anledning inleder parallell kommunikation med andra män – genom meddelanden, telefonsamtal eller möten, kommer han sannolikt att lämna på engelska utan att förklara orsakerna. Kanske ville kvinnan inte starta ett nytt förhållande, ville åter väcka kärlekens eld och göra den utvalda något avundsjuk.

En sådan strategi verkar dock i 99% av fallen destruktivt – mannen freakar helt enkelt och vill inte ha något att göra med ”förrädaren”. Gör inte din älskade avundsjuk genom att motsätta dig din chef / vän / tränare om du vill att ditt förhållande ska utvecklas harmoniskt. Om tredjepartskommunikation är av rent affärsmässig natur, berätta det för din valda. Öppenhet och förtroende är de viktigaste pelarna som framgångsrika allianser bygger på.

”Lady in Search”

Vi är alla mänskliga och vi är alla olika. Ibland börjar en kvinna som får mindre kommunikation och sällan går ut i världen instinktivt att flirta med andra. Den här flirten kanske inte är motiverad, men en man som kommer till en fest eller middagssällskap med dig kommer säkert att dra nytta av sådant informellt beteende..

Vill göra hennes älskade lite avundsjuk på detta sätt, slår kvinnor omedvetet på ”Jag är inte din” -algoritmen, som mannen reagerar med blixtsnabbhet.

Ja, han är mycket sannolikt avundsjuk. Men kommer detta att leda till något bra? Inte alls. Mest troligt kommer mannen att slåss med gästerna, som han senare kommer att anklaga dig för. Kanske kommer förhållandet inte att sluta där, men det kommer definitivt att ge en spricka, vilket kommer att vara svårt att ”lappa. Låt inte din älskade känna sig som en ”reserv”. I alla, även det roligaste företaget, full av framgångsrika män, ska han känna sig som den bästa och enda för dig..

”Motstridiga och envisa”

Det är viktigt för en man att förstå att han är älskad. Men inte alla kvinnor är redo att älska och överlämna sig till en man med samma styrka som han. Det finns många anledningar till detta – tidigare relationer som slutade i en smärtsam upplösning, personliga komplex eller, tvärtom, en känsla av sin egen överlägsenhet. Om din utvalda älskar dig av hela sitt hjärta och visar detta med ord, komplimanger och handlingar, är det viktigt att ge honom ett svar..

Även om du ännu inte är redo att öppet visa känslor, försök att inte krossa hans impulser i en man. Annars kommer ”snödrottningens” beteende att bygga en isvägg med missförstånd mellan er, vilket oundvikligen kommer att leda till separation. Berätta för en man att han är viktig för dig, försök inte orsaka svartsjuka med en antagen chill, visa oro. Känner din uppriktighet, han vill få stjärnor från himlen åt dig, kommer du att se!

Kom ihåg den vanliga sanningen: med hjälp av ”svartsjuka för gott” startar du automatiskt en tidsbomb som kommer att explodera förr eller senare. Genom att av misstag spela riskerar du att förstöra alliansen som ni flitigt har skapat tillsammans. Harmoniska relationer bygger enbart på förtroende och förståelse – det är så enkelt, men det är det som fungerar.

Jag, Julia Lanske, önskar dig ett varmt och glädjande förhållande med din älskade man, där sådana förbjudna tekniker som svartsjuka inte kommer att behövas. Prenumerera på min YouTube-kanal och Instagram för att inte missa nya livshackar för att bygga perfekta relationer med din älskade man!

About Author


John Jakobsson