Jag bjöd in henne att flytta in, för jag var trött på att laga mat och städa själv

Bekännelse av en man som använder sin kvinna.

Anatoly Vesnitsky, 30 år gammal, privat entreprenör, aldrig gift, inga barn:

– Min berättelse kan kallas så här: ”Jag älskar min hushållerska.” Det vill säga jag älskar den här tjejen på mitt eget sätt och uppskattar henne just för att hon ger mig komfort och ordning …

Vid en ålder av 26 ärvde jag en lägenhet från min moster i en angränsande stad i Volgograd (jag är själv från Astrakhan). Vid den tiden tog han examen från universitetet, fick ett bra jobb och naturligtvis var det dags att sluta bo hos sina föräldrar. Det var alltid inget slut på flickorna, välj bara. Men min mors sidolånga blickar och fördömande suckar, när jag tog med mig en annan passion för att tillbringa natten, var mycket ansträngande, och min far hade tydligen redan glömt vad ungdom är, när du vill ha mer bra och annorlunda … Föräldrar ville naturligtvis att jag skulle bestämma mig så snart som möjligt och gifta mig … Så fort jag äntligen bestämde mig för att hyra ett hus kom nyheter från Volgograd om min fars äldre syster dog. Jag tänkte snabbt på det och bestämde mig för att inte bry mig om utbytet, eftersom det finns en filial av vårt företag i Volgograd, dit jag överfördes och till och med med vinst.

I allmänhet började jag mitt fullfjädrade ungkarlliv! Volgograd-tjejer är förresten väldigt vackra, ett faktum … Jag bytte mina flickvänner, ordnade vänliga möten och var i princip ganska nöjd med livet. Flera glada år har gått; efter varje samtal från mina föräldrar eller mitt hembesök, stämningen förstörd.

Refrängen var alltid densamma: son, det är dags att slå sig ner, vi blir inte yngre, vi vill ha barnbarn.

Willy-nilly, jag började tänka i den här riktningen. Huvudrollen, för att vara ärlig, spelades av ett rent vardagligt ögonblick: Jag hatar att städa, diska och laga mat är inte alls. Kanske är de bästa kockarna alla män, men det här handlar inte om mig. Och jag drömde plötsligt om pajer och borst, som min mamma, rena T-shirts, tallrikar och golv …

Flera gånger bjöd jag in städföretagets anställda till huset och efter en professionell rengöring under en tid var jag flintskallad av renlighet, men att hålla det översteg min styrka.

Och en dag träffade jag en tjej – hon sålde kvass nära mitt kontor. En sådan till synes hemlös rolig kattunge, inte en skönhet, men ändå något som min favoritskådespelerska Cameron Diaz. Först köpte jag bara ett glas eller två från henne, sedan började de prata lite. Jag fick reda på att Lena bor i den privata sektorn, totalt 18 år, mamma bryr sig inte om henne, så hon snurrar som hon kan.

Han uppmanade mig att besöka honom. Nej, inget sådant, ändå förvirrade åldersskillnaden mig lite. Vi åkte till snabbköpet, hon gjorde en sval middag, sedan städade hon allt så rent och jag satte henne i en taxi. Nåväl, och för andra gången förblev hon på något sätt så diskret …

Kort sagt, de började träffa mig då och då. Mina andra flickvänner, alla slags skönheter, brydde sig inte särskilt om livet. Eller så, en gång, för att behaga mig. Sedan de insåg att de inte kunde förvänta sig allvarliga avsikter från mig visade de snabbt sitt sanna ansikte.

About Author


John Jakobsson