Lämna eller sparka ut: morgondilemma

Hur gör en man det klart att dagens kön bara är för en natt? Och hur beter han sig om han planerar att fortsätta mötena? MAXIM-tidningen reflekterar över svårigheterna med manligt beteende.

Hur man beter sig så att hon vill stanna hos dig

Knapp

Ge henne något. Inte nödvändigtvis värdefullt. Och det spelar ingen roll vad exakt. Åtminstone en knapp.

Ändå är detta en symbol för den äldsta återlösningsakten, när en man gav den utvalda en materiell garanti för styrkan i deras förhållande: han kastade ett lejonhud vid hennes fötter, erövrade riken och liknande..

Innan det var du bara en tillfällig bekant, och nu är det du som gav henne en knapp …

Generellt sett, bry dig inte själv, kom bara ihåg: en kvinna uppfattar handlingen att ge som en tyst, men vältalig inbjudan till ytterligare relationer.

P. S. Ge inte pengar! Kan missförstå.

Tala i framtiden

”En dag kommer jag definitivt att visa dig …”, ”Jag hoppas att vi i september kommer att gå tillsammans …”, ”När jag presenterar dig för honom kommer du att skratta.” Var inte rädd för att skrämma bort flickan med dessa antydningar om framtiden. Om hon gillar dig, kommer det bara att glädja henne, och om hon inte gillar dig mycket, kommer hon inte att bry sig.

Tråkigare klassiker

Enligt kvinnors undersökningar är den mest intima typen av sex den klassiska positionen (och inte alls ”69”, som du trodde hittills). Damer tror att sådant sex hjälper till att bättre känna och känna en partner (även om du inte kan se något speciellt i denna position). Och det faktum att du till en början föredrar klassikerna framför alla andra alternativ kommer att visa flickan att hennes personlighet intresserar dig mer än hennes kropp (även om dessa två koncept är ärligt förvirrade för dig).

Kvinnor är mycket toleranta mot smuts i en mans hus

Gör henne utsökt

De kallar oss primitiva djur, men själva är förresten inte bättre. En chokladlåda här, en massa druvor där, en flaska roligt i kylen; om det inte finns någon kaviar, kommer en smörgås med rökt korv att göra … Kvinnor är fantastiska finsmakare, kvaliteten och mångfalden av maten smakar dem mer än kvantiteten, och platsen där alla dessa underbara saker finns finns inskriven i hennes undermedvetna som extremt trevlig.

Somna inte inför henne, speciellt om du är hemma hos dig.

Mycket ofta, efter det första könet med en ny partner, är en kvinna i ett så överspännande tillstånd att hon fysiskt inte kan sova. Och om du vid denna tidpunkt förrädiskt sjunker ner i madrassen, då kommer hon snart att inse att hon befinner sig i mörkret på ett okänt ställe, där det absolut inte finns något annat än att räkna decibel av din snarkning. Det här är en väldigt dum situation, och inte alla tjejer kommer omedelbart att kunna förlåta dig för sådana prövningar..

Hur man beter sig så att hon inte vill stanna hos dig

Ringa

Skaffa dig en vigselring (förresten, du behöver inte gifta dig för detta) och sätt på den när du går på jakt. Naturligtvis kommer en viss andel unga damer att skrämmas bort av denna förbannelse på ditt finger, men du kan vara nästan 100% säker på att flickan som gick med på att följa med dig inte kommer att vänta på fortsättningen, men kommer att vara helt nöjd med overturen. Till frågan ”Var är din fru?” svara mystiskt: ”Vi har tillfälliga svårigheter”.

Detta kommer för det första att befria henne från rädslan för att en arg make i det mest olämpliga ögonblicket kommer att brista i ditt bo. för det andra kommer det att ge flickan en viss moralisk njutning: ”Hon måste ha varit den första som fuskar på honom, och jag … jag är en ängel och jag är inte skyldig till någonting!”

Kalla inte henne med namn

”Skönhet”, ”Signorita”, ”Mademoiselle”, ”Wow!” – det finns många vackra ord som betecknar en kvinna och samtidigt blockerar för starkt emotionellt engagemang, så att säga, i processen. Sådan villkorad anonymitet kan hålla dig på ett psykologiskt avstånd utan att på något sätt förlänga det fysiologiska avståndet..

Ge henne en drink

Inte för att vi är här för att främja kvinnlig alkoholism, men den underbara egenskapen hos alkohol till molnens verklighet kan spela i dina händer nu. Naturligtvis är det inte värt att föra damen till ett sådant tillstånd att hon börjar klaga på att djävlarna berättar för henne fett under kudden. Men risken för att en full kvinna på allvar kommer att bli kär i dig är ungefär noll. Som en sista utväg kan hon komma ihåg dig – med viss ansträngning.

Ur en tjejs synvinkel är det bara lämpligt att titta på porr efter långa år av äktenskap, och även då på hennes initiativ.

”Gör med mig vad du vill!”

Försök förmedla damens medvetande tanken att hon för en gångs skull kan bete sig i sängen med en man helt fritt, utan att oroa sig för vad han tycker om henne. Du är befriad och frittänkande. Hon är befriad och frittänkande. Och i allmänhet är allt i dag inte riktigt, det räknas inte. Du kan göra bokstavligen vad du vill – det är skönheten i det. Oroa dig inte, det är osannolikt att hon, även helt befriad, kommer att skriva på din matta. Fantasier av detta slag, enligt forskning från Kinsey Institute, förekommer hos kvinnor bara i de sällsynta fallen, men idéerna om ”gyllene regn” och liknande spel finns i var tionde man.

Sätt på hennes pornografi

Tro mig, de är alla exakt samma hycklare och hycklare, som deras välskötta oldemormödrar. Det vill säga hon kommer nästan säkert att väckas, men mentalt placerar hon dig i kategorin ”lustiga getter” med vilka det är bättre att inte starta ett seriöst förhållande. Ur en flickas synvinkel är det bara lämpligt att titta på porr efter långa år av äktenskap, och även då på hennes initiativ. Förresten, ett stort antal tjejer kommer att finna en sådan handling av dig så stötande att de till och med kan komma hem tidigare än du förväntat dig. Så bestäm bara: allt detta görs bara som en aperitif för hennes sensualitet, och du själv ser inte på skärmen, bara på henne.

About Author


John Jakobsson