Tecken på att din man fortfarande tänker på sitt ex

Och han träffar dig bara för att distrahera sig själv …

Vi har alla lite erfarenhet bakom oss och vi upplever alla avsked på olika sätt. Någon kan uppleva en smärtsam upplösning i flera år, medan någon är så holistisk och harmonisk att de kan återhämta sig helt på ett par veckor. Men det finns en allmän regel, tills du har återhämtat dig från ett tidigare förhållande är det utslag att starta nya. Som regel är detta flyktiga romanser som fungerar som ett botemedel mot ett krossat hjärta och slutar på ingenting. Problemet är att vi ibland själva kan vara i stället för ett mänskligt piller, med hjälp av vilket någon helt enkelt försöker glömma det förflutna, men det är redan obehagligt.

Vi har samlat 7 tecken på att en person ännu inte är redo för ett nytt seriöst förhållande.

1. Du har ingen känslomässig närhet.

När det inte finns någon känslomässig koppling i ett förhållande betyder det att minst en person från paret är stängd eller inte försöker nog för att lära känna den andra bättre. generisk levitra. Eller kanske anser han det helt enkelt inte nödvändigt, för han är ännu inte redo för detta eller överväger inte din roman på lång sikt. Om du känner en viss alienation av en man, om han inte är redo att dela något personligt med dig, och din kommunikation handlar om att prata om väder och kön, kanske han fortfarande inte har upplevt ett tidigare förhållande och är i en återhämtningsfas. Eller vill bara inte ha ett seriöst förhållande.

2. Han pratar mycket om det förflutna

Du hade det här när du var på en dejt, och alla samtal kokar ner till hans berättelser om hans ex. Vi åkte dit, vi gjorde det här, vi tog en tvättbjörn från skyddet och så vidare. Och du sitter och tänker varför jag lyssnar på denna bekännelse, och inte terapeuten. Du bör inte stänga ögonen för sådana saker, för de är ett slags fyrar som signalerar för dig att en man fortfarande lever tidigare och inte är redo för ett nytt förhållande. Om du erkänner att det i din kommunikation, om än osynligt, finns en tredje person, kommer nästa steg att bli jämförelsen – ”Återigen en restaurang? Men mitt ex tillagade mig alltid en utsökt middag ”.

3. Han använder aktivt sociala medier.

Du började precis träffa, och vill han redan ha en selfie? Skickar han utdrag av dina datum i berättelser eller skriver tankeväckande inlägg som antyder att någon speciell har dykt upp i hans liv? Om en man inte tidigare har visat sådan aktivitet i sociala nätverk, görs det troligtvis allt för att visa och han vill att någon specifik ska se sin ”lycka”.

4. Han presenterar dig inte för släktingar

Det är troligt att anhöriga fortfarande inte är medvetna om att hans tidigare förhållande har upphört. När allt kommer omkring älskade alla sin ex-flickvän så mycket, och det verkade som om det skulle gå till bröllopet, och nu vill han bara inte uppröra sin familj att allt är över och inte är redo att lyssna på tröstord. Även om det inte finns något liknande så är ovilligheten att presentera dig för dina föräldrar inte den bästa signalen, vilket kan indikera oseriigheten i hans avsikter gentemot dig.

About Author


John Jakobsson