8 skäl till att ditt ex fortfarande tänker på dig

Du ljög aldrig för honom och du var alltid där.

Det kan vara mycket svårt att hitta styrkan att komma över ett uppbrott, särskilt när ditt ex verkar gå vidare utan ånger. Men du kan vara säker på att verkliga känslor inte går över utan att lämna ett spår och han har verkligen inte glömt dig ännu. Speciellt om det finns goda skäl till det.

Så varför tänker han fortfarande på dig?

1. För att du aldrig ljög för honom.

I ett förhållande lät du aldrig vara någon annan och du var alltid dig själv. Du var inte rädd för att ärligt och direkt svara på hans frågor och dolde inte några fakta från ditt liv. Du var uppriktig i dina önskningar och drömmar. Allt detta gjorde att han villkorslöst kunde lita på dig i allt. Kanske saknar han verkligen känslan av självförtroende han kände runt dig..

2. För att du alltid var där.

Du stödde honom när han hade problem på jobbet, gav kloka råd under familjeserier och tog hans sida i konflikter med vänner. Du vände dig inte bort från honom i svagheter och var alltid där när han behövde dig. Han kände ditt stöd och visste att han alltid kunde lita på dig i allt. Vi träffar sällan sådana människor på väg och tål alltid deras förlust, och därför kommer han fortfarande ihåg dig..

3. För att du fick honom att skratta.

Ditt skämt eller roliga trick kan uppmuntra honom även när han var trött och irriterad. Till och med när han var svartare än ett moln och kastade blixt, visste du hur man skulle desarmera situationen. Han skrattade åt dina skämt, åt dig, tillsammans med dig, och ditt sinne för humor var mer än allmänt, det var en helhet. Vi kan satsa på att när något roligt händer i hans liv, kämpar han med lusten att ringa dig, för du skulle definitivt uppskatta skämtet.

4. För att du förstod honom.

Du kunde berätta hans genuina leende från den ansträngda och falska. Du visste hur han beter sig när han är nervös, arg, ledsen, glad. Du kunde läsa hans humör och känslor genom en av hans blickar. Han behövde inte förklara för dig när han vill vara ensam och när han behöver ett konfidentiellt samtal. Du förstod honom utan ord, och han lyckades antagligen redan inse hur värdefull det var.

5. Eftersom du var hans ljusstråle.

Du var en ljus och ljus plats i hans dystra, grå vardag. Du var ett mildt sms mitt i en hektisk arbetsdag, du var ett inspirerande samtal innan en ansvarsfull presentation, du var ett uppmuntrande leende när det var svårt för honom att fatta ett beslut, du var en varm mysig middag mitt i en kall höstblues, du var en mild kyss som fick honom att glömma allt motgång. Naturligtvis kommer han ihåg allt detta, naturligtvis saknar han allt detta galet.

6. Eftersom du accepterade det..

Du kände honom, du accepterade honom. Inte en skyddsmask bakom vilken han gömde sig från hela världen, och inte den trevliga killen som var älskad av kollegor och bekanta, utan han själv. Du har accepterat hans brister, svagheter, komplex, fördomar och fruktansvärda vanor. Du tog honom av hela ditt hjärta, även när han var outhärdlig. Du älskade honom för vem han är och han visste det med säkerhet.

7. Eftersom du hittade styrkan att gå vidare.

Du är inte längre med honom. Du lever ditt liv, inte hoppet om din återförening. Han kan inte ringa dig, skriva eller bjuda in dig till din vanliga söndagslunch. Han kan inte be om ditt råd eller bara krama mitt på natten. Han kan bara komma ihåg, missa, ångra.

8. För att hon inte är du.

Hon förstår inte hans subtila tips, hans humor och sarkasm. Hon vet inte vad som verkligen stör honom, hon vet inte hur man ska trösta honom. Hon vet inte hur man får honom att le och skratta till tårar. Hon vet inte hur man älskar honom än. Och han saknar dig definitivt för att han äntligen insåg hur mycket du älskade honom..

About Author


John Jakobsson