4 typer av män du ska springa från efter ditt första dejt

Om du tar av dig dina rosa glasögon vid första dejten och tittar på den potentiella brudgummen med en noggrann blick från en erfaren psykolog kan många misstag undvikas.

Naturligtvis drömmer varje tjej om att träffa hennes drömmar för att bygga en vacker och lycklig relation med honom. Men även efter ett möte kan du få en uppfattning om din nya bekantskap. Det finns några herrar från vilka du behöver hålla dig borta för att inte ångra tiden och känslorna senare. Låt oss kalla dem mammas son, kvinnlig, gigolo och miser och berätta hur du beräknar dem.

Vekling

Utseende

Vid första anblicken är det svårt att förstå att det här är en mammas pojke, för de ser väldigt snygga ut: kammat hår, strikad skjorta och byxor. Det kan tyckas att mannen har noggrant förberett sig för dagen, och troligen var han det. Eftersom de i livet fortsätter linjen med blind lydnad mot mammas beslut är det inte typiskt för denna typ av män att ha sin egen smak eller preferenser. Därför kan en mors son i vardagen kännetecknas av icke-beskrivande gammaldags kläder.

Vad kom du på

Kanske kommer han fram i sin bil. Det här är redan bra. Det finns åtminstone en viss grad av självständighet och manlig mentalitet i honom. Men som praktiken visar, växer mammans eviga barn oftast upp utan förmågan att fatta beslut, lever enligt moderns order, är rädda för att lämna den komfortzon som den kraftfulla föräldern organiserade för dem. Därför vet de inte hur man tjänar stora pengar, de håller sig borta från teknik, använder kollektivtrafik.

Beteende och konversation

Du har redan fått en bukett, inbjuden till ett kafé och visat höga samhällets sätt. Men då ringer telefonen och satelliten startar en lång dialog i telefonen. Kommer du att vägra din mamma? Och nu väntar du tålmodigt på att din mamma i andra änden av raden ska fråga allt, och din pojkvän kommer att svara på allt. Den perfekta lösningen är att ta upp telefonen, informera dem om att det är obekvämt att prata nu och ordna ett senare samtal. Tänk om en kille citerar mamma hela kvällen, pratar om sina hobbyer och jämför restaurangmat med mammas matlagning. Då slutar han inte att jämföra flickan med sin mamma, bara bruden kommer i en sämre position, min mammas auktoritet är oböjlig. Behöver du det? Om du inte vill ha ett förhållande där mamma har det sista ordet, spring sedan iväg från det här datumet..

Womanizer

Utseende

Kvinnor ser snygga och snygga ut, dyra parfymer hörs från dem en mil bort. Allt igen på grund av den snabba upphämtningen – allt fungerar för att göra intryck omedelbart. Och de träffas vid sina kläder, som ni vet.

Vad kom du på

Naturligtvis på en cool bil! Det kanske inte är hans egendom – han tog det från en vän, på jobbet, från släktingar. Det viktigaste är att visa upp, eftersom det viktigaste för en älskare av kvinnor är form, inte innehåll. Han är inte van vid långvariga relationer, allt bygger på att vinna kvinnlig uppmärksamhet. Och en dyr bil är ett enkelt och enkelt sätt att visa lönsamheten och det ekonomiska välbefinnandet..

Beteende och konversation

En stor kvinnlig älskare vet att en kvinna älskar med öronen, så komplimanger strömmar in som en ymnighetshorn. Womanizer – mycket trevliga samtalare, med ett gott sinne för humor, de kan många historier från livet – i allmänhet konstnärliga och lättsamma människor. De ligger utan att rodna – det handlar om dem. Det är omöjligt att ta reda på sanningen, för de kan enkelt gå av med ett skämt eller ändra ämne. Och du kommer inte att förstå hur du hamnade under den här glada karlens och jokers förtrollning. Hela kvällen skrattade de och kände sig som en drottning. Var försiktig, det handlar inte om kärlek utan om en välutvecklad pickupteknik. Var uppmärksam på hur ofta de ringer till honom, fråga om hans personliga liv, det är troligt att en kvinnlig kvinna kommer att skryta om sina segrar på kärleksfronten.

Gigolo

Utseende

Jägare efter andras pengar kan se perfekt ut, för deras mål är att bli kär i sig själva så snart som möjligt, inte skrämma. Och sedan beror allt på hans ekonomiska förmåga och önskade ”produktion”. Ju mer de vill få, desto flitigare kommer de med en bild och en legend. Antingen en snygg macho med en bra atletisk kropp eller en vanlig kille, klädd blygsamt men smakfullt och placerar sig som tillfälligt i en svår situation.

Vad kom du på

Den mest oförutsägbara typen av män. Om han är ung och stilig kommer han troligen att komma i en bra bil för att visa upp (han kan hyra en bil eller köpa på kredit). Om han är över 40 och inte har gjort någon rikedom kommer han med kollektivtrafik. Han kommer att förklara allt logiskt: han gav bilen till sin fru under skilsmässa, bilen repareras etc..

Beteende och konversation

Sådana män charmar med sin artighet och uppmärksamhet, de kan hänga en slöja av mysterium på sig själva. Kom ihåg att dessa män är mycket bra psykologer, de kan enkelt ”skanna” en dam med alla sina behov och spela på den. Vid första dejten kan gigolo till och med be om ditt hem och förklara att han saknar hemlagad mat och inte gillar offentliga platser. Hans mål är att samla in en fullständig dokumentation om dig, för att se till att han inte slösar bort sin tid. En sådan man kommer att avvisas av en enkel fras om ett uppfundet problem, till exempel: ”Jag letar fortfarande efter ett jobb” eller ”Jag tänker ta ett lån.” Vanligtvis försvinner en sådan artighet och artighet av gigolos och han kommer med en ursäkt för att snabbt fly från dig.

Utseende

Kom ihåg att han är ledsen för pengar bara för andra, han spenderar dem på sig själv med glädje. Därför kommer utseendet att säga lite om en person. En girig gentleman kan ha enkla billiga kläder och ganska märkeskläder. Det handlar inte om utseende, det handlar om beteende.

Vad kom du på

Kanske i vilken bil som helst, men den kommer att vara i perfekt skick och glittra av renhet. Det är sant att han av misstag kan klaga på hur mycket underhåll som kostar honom och hur mycket arbete han spenderar på att underhålla bilen.

Beteende och konversation

På ditt första datum kommer du troligen att bli inbjuden att ta en promenad i parken. Om han bjuds in på ett café, först studerar han menyn själv, och sedan tar det lång tid att ”bygga” servitörerna. Oavsett hur mycket de beställer, han ångrar fortfarande att betala för dig. Efter middagen kommer han noga att räkna förändringen, klaga på de höga kostnaderna. Med en sådan man kan romantik inte ses. Blommor och gåvor är slöseri med pengar, kläder måste bytas ut när de gamla är slitna och i allmänhet kan man bara ha på sig jeans, man kan också glömma restauranger, hemlagad mat är hälsosammare och billigare. Vill du ha detta perspektiv?

About Author


John Jakobsson