10 tips som en frånskild mamma gav sin dotter

Vår läsare delade ett brev som hennes mamma, som överlevde en skilsmässa, skrev till henne. Kvinnan varnade sin dotter mot misstag som förstörde äktenskapet.

”Jag tittar på barnfoton och minns vår lyckliga familj”, säger Nadezhda Yurieva. – Min femte födelsedag: min pappa håller min mamma i famnen, och jag cirklar runt dem på en trehjuling som de bara gav mig. Det verkade som om det alltid skulle vara så. Mamma, pappa och jag. Vid 10 års ålder gick min far till en annan kvinna. Det var ett slag. Jag snyftade och skyllde på min pappa, som snabbt lade saker i en resväska. Vid den här tiden stirrade min mamma tomt ut genom fönstret. 20 år har gått. Inför mitt eget bröllop gav min mor mig ett instruktionsbrev som innehåller tips om hur man undviker skilsmässa. Jag är redan 40, jag är fortfarande lyckligt gift. Allt tack till min mamma. Hon kommer inte att ge råd dåligt. Jag bestämde mig för att lyfta fram de viktigaste rekommendationerna från meddelandet och dela dem med läsarna av WDay.ru ”.

Var inte tyst!

I varje familj finns det en plats för förbittring och gräl med upphöjd röst. Men detta betyder inte att din man slutade älska dig, och kärlekens båt kraschade mot vardagen. Var en smart tjej, du behöver inte smälla dörren högt och gå till ett annat rum, du behöver inte tappa dina läppar, göra dig själv förolämpad och viktigast av allt – var aldrig tyst. Detta löser inte problemet utan kommer att förvärra det. Tystnad förstör äktenskapet. Var noga med att prata om alla dina klagomål, uttrycka ditt missnöje för varandra. När allt kommer omkring är bara sanningen född.

Respekt framför allt

Lär dig att respektera din make! Han valde dig av tusen, och du måste acceptera detta val. För detta älskar du inte bara utan också din valda. Respektera därför hans val i andra livssituationer, även om det är fel. Den som inte gör något har inte fel. Och även om han misslyckades en gång till, påminn honom inte om det, som ”Jag varnade dig”, kritisera inte. Var bara där, stöd honom, lyssna, gör det klart att du fortfarande älskar honom oavsett vad. Kom ihåg att du nu är ett lag.

Släktingar är heliga!

I äktenskapet får du inte bara en man utan också hans släktingar som en enorm bonus. Du valde din älskade, vilket inte kan sägas om hans familj. Det kommer att vara jättebra om du hittar ett gemensamt språk, men ibland, av olika skäl, kanske förhållandet inte fungerar. Och om familjen på din hälft också ger mycket besvär, då och då komma in i ditt liv och ordna konflikter, sätt under inga omständigheter din utvalda framför ett val: antingen jag eller dem. Tänk, du kan också vara på den här platsen. Vägrar de släktingar? Därför är det perfekta alternativet att skydda alla släktingar från intrång på din familj från början. Ju längre de går, desto bättre. Du ska inte älska dem, men du måste respektera dem.

Till var och en sin egen

Oavsett hur mycket du älskar din make, oavsett hur du ägnar dig själv åt honom, måste du ha ditt eget liv utan honom. Låt det vara ett möte med flickvännerna du skvallrar och skrattar hjärtligt med, eller din favoritrestaurang, där du kommer att njuta av din favoritmusik med en kopp kaffe eller ett glas vin. Men personligt utrymme måste vara, där du mår bra, lätt och fri. Detta är en slags omstart, varefter du kommer tillbaka förnyad och redo att gå vidare med förnyad kraft. Men glöm inte att en man också är en man och har rätt till sin egen ”stängda” herrklubb, där kvinnans fot inte går. Och det är ok.

Ge efter för de små sakerna!

Du vill åka till havet, och han tar dig med att fiska och ser samtidigt lyckligast ut. Servera dig på en födelsedag i en elegant restaurang, och han är för en lugn familjemiddag. Hur man är? Så ge efter, offra dina önskningar? I små saker, givetvis, ge efter! Tja, till exempel, varje gång han kastar sina strumpor under sängen, trots dina eviga förödelser. Tja, låt honom kasta det, förlåt honom äntligen hans slöhet. Men i saker som är viktiga för dig själv, håll försvaret, använd all kraft av kvinnlig magi: tillgivenhet, ömhet och till och med list. Kom alltid ihåg det magiska ”men” när du försiktigt kan kräva något i gengäld med ett leende: ”Jag älskar dig, men jag skulle älska dig ännu mer om jag tillbringade en semester på havet.” Så om du värdesätter relationen, ge efter för de små sakerna.!

Var feminin!

Älskling, vill du vara den enda för din älskade? Så ingen kvar, och bara hemma efter jobbet? Glöm sedan bort det röriga utseendet, träningsbyxor med dragna knän eller, ännu värre, en gammal tvättad badrock. Och låt det vara bättre att vänta på hushållssysslor och tänka först på dig själv. När allt kommer omkring skyndar din man efter jobbet hem för laddning, tillgivenhet, ömhet, uppmärksamhet och sex. Därför behöver han dig – vacker och välskött och till och med på gott humör, så att han helt glömde bort alla livets problem. Så vackra underkläder, sidenpyjamas eller till och med en lång herrskjorta på en naken kropp – det här är din arsenal, som inte ska underskattas. Glöm inte feminin charm, ömhet och mildhet … Naturligtvis avbröt ingen blues och dåligt humör, men detta borde inte vara normen, utan ett undantag. Med ett ord är allt i dina händer: om du vill vara lycklig – var feminin och vacker!

Sex är över huvudet!

Vägen till en man går inte alltid genom magen. Du kan perfekt laga borscht och baka pajer, men om du har huvudvärk då och då kommer en man definitivt att hitta en annan kock för sig själv. Bli därför inte bara en bra hemmafru utan också en ideal älskarinna. Romantiska omgivningar, erotiska underkläder, frigörelse, sexuella fantasier och spontanitet gör underverk. Och könens fiender är monotoni, stereotyper och rädsla för nya saker. Det viktigaste är att du inte är uttråkad i sängen..

Kontrollera inte, men lita på

Kom ihåg: mannen är inte din egendom, så du har ingen rätt att kontrollera honom. Naturligtvis kan du vara avundsjuk på honom för en vacker anställd eller oroa dig när din älskade är på företagsfest eller i bad med vänner. Men du har ingen rätt att helt kontrollera: titta på hans telefon, ring var femte minut och ta reda på var han är och med vem, ännu värre – kom, kolla personligen denna information och kasta ett raserianfall. Att hålla en make i kort koppel är vägen till förhållandet kollapsar. Därför, om du älskar och värdesätter relationer, lär dig att lita på!

Tänk på bristerna

I början av ett förhållande är mannen den idealiska mannen. Men ju längre desto mer inkonsekvenser med idealet. Kan inte förändras! Gör om också. Vad ska man göra? Fråga dig först frågan: passar allt om dig din man? Ett par extra pund, eller kanske mer, ett svullet ansikte nästa morgon efter en tårfull melodrama, PMS och mycket mer … Jag skulle vilja bli älskad med alla dina brister. Så du är inte uppmärksam på dem, älskar och accepterar din make som han är. Detta är nyckeln till familjens lycka..

Tvätta inte smutsigt linne offentligt

Du är baksidan för din man, och han måste vara 100% säker på detta. Klag därför aldrig på din trogna mamma och berätta inte alla slags otäcka saker om honom till dina vänner. När allt kommer omkring kommer tiden att gå och du kommer att skapa fred, han kommer igen att bli den mest mest för dig, men mamma kommer redan att vara krigförande. Behöver du det? Det är bättre att diskutera alla obehagliga stunder ansikte mot ansikte med din man. Men ”i hemlighet för hela världen” – detta är inte för familjelivet.

About Author


John Jakobsson